
Manažér reštaurácie
Plný úväzok
Vložené: 20.10.2022

HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
dohodou Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
Bratislavský kraj, Slovenská republika
-
Miesto práce:Bratislavský kraj, Slovenská republika
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - manažér
-
Ponúkaný plat (brutto):dohodou Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:Hľadáme skúseného a nadšeného manažéra reštaurácie, ktorý:
• Organizuje a zadeľuje prácu podriadeným pracovníkom na zverenom úseku v zmysle dosiahnutia maximálnej efektivity práce.
• Motivuje tím a vytvára pozitívnu atmosféru na pracovisku.
• Vypracováva harmonogramy práce s ohľadom na plán dovoleniek.
• Kontroluje upravenosť, vzhľad a osobnú hygienu pracovníkov a čistotu pracoviska.
• Pravidelne kontroluje plnenie úloh a zodpovedností obsluhy a zabezpečuje pripravenosť prevádzky pre poskytovanie požadovaných služieb.
• V prípade konania akcií oboznamuje personál s úlohami potrebnými na zabezpečenie akcie.
• Motivuje personál k aktívnemu predaju a tým k dosahovaniu vyšších tržieb.
• Je vzorom pre podriadených v prístupe k hosťom, kontroluje spokojnosť hostí, rieši sťažnosti.
• Pri svojej práci dodržiava zásady HACCP.
• Kontroluje správne zadanie objednávky hosťa do pokladničného systému a jeho správne zúčtovanie (práca v systéme FOOD). V prípade nutnosti je oprávnený vykonať opravu.
• Zabezpečuje a vedie pracovníkov k pružnej komunikácií medzi kuchyňou a obsluhou.
• Pozícia podlieha F&B manažérovi
-
Iné výhody:Príplatky za víkendy, nočnú prácu a preplácanie nadčasov
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
-
Požadovaná prax:3-5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:• Minimálne 5 ročná prax v 4* alebo 5* hotelovej prevádzke, ideálne v zahraničí
• Skúsenosti s riadením a vedením tímu
• Dokonalé ovládanie techniky obsluhy: servírované jedlo, bufetový systém, coffee break, room service, spoločenské akcie
• Znalosti z oblasti HACCP
• Znalosť reštauračného systému FOOD výhodou
• Ovládanie min. jedného cudzieho jazyka
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:• Výrazná orientácia na uspokojenie potrieb klienta.
• Výborné organizačné a riadiace schopnosti zamerané na racionálne rozdelenie pracovníkov.
• Odolnosť voči stresu a schopnosť pracovať pod tlakom, time manažment.
• Ochota trénovať a viesť svojich podriadených s cieľom zvyšovať ich odbornosť
-
Vodičský preukaz:B
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Zuzana Kvočeková
Odpoveď na pracovnú ponuku
login form