Hotelity jobs
 

Zástupca šéfkuchára

Plný úväzok
Vložené: 26.11.2019
HOTELITY s.r.o.

HOTELITY s.r.o.

Ponúkaný plat (brutto)

1700 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka

Termín nástupu

dohodou

Miesto práce

okres Dunajská Streda, Trnavský kraj, Slovenská republika

3* hotel na juhozápadnom Slovensku

Informácie o pracovnom mieste
  • Miesto práce:
    okres Dunajská Streda, Trnavský kraj, Slovenská republika
  • Pracovná oblasť/oddelenie:
    Hotelierstvo a gastronómia,   F&B - kuchyňa
  • Ponúkaný plat (brutto):
    1700 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
  • Termín nástupu:
    dohodou
  • Druh pracovného pomeru:
    Plný úväzok
  • Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
    • Zastupovanie šéfkuchára v čase jeho neprítomnosti
    • Organizácia chodu výroby a expedícia jednotlivých jedál
    • Zodpovednosť za príjem potravín určených k výrobe jedál, dohľad nad ich riadnym uskladnením
    • Zostavovanie objednávok v neprítomnosti šéfkuchára a objednávanie jednotlivých surovín. Zodpovednosť za skoré zásobovanie kuchyne
    • Riadenie a organizácia činnosti podriadených pracovníkov pri príprave pokrmov, dodržiavanie technologických postupov
    • Počas neprítomnosti šéfkuchára vypracovanie rozpisov služieb ostatných pracovníkov kuchyne a pomocných síl
    • Spolupráca pri zostavovaní jedálnych lístkov a kalkulácií
    • Spolupráca pri realizácii pravidelných aj mimoriadnych inventúr na stredisku
    • Zodpovednosť za kvalitu podávaných výrobkov a ich včasná expedícia
    • Spolupodieľanie sa na hospodárení celého strediska
    • Dodržiavanie všetkých hygienických, bezpečnostných, protipožiarnych a interných predpisov hotela
    • Dohlaď nad hospodárnym zachádzaním so surovinami a inventárom hotelu
    • Realizácia gastronomických akcií
    • Ďalšie nutné úlohy, relevantné povinnosti nebo ad hoc úlohy, pokiaľ zadané nadriadeným
  • Iné výhody:
    • Plat: 1.200 EUR netto plus 200 EUR variabilná zložka
    Ubytovanie dohodou

Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Odbor:
    kuchár
  • Požadovaná prax:
    3-5 rokov
  • Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:
    • Minimálne 2-3 roky praxe zástupca šéfkuchára alebo kuchára v a-la-carte reštaurácii
    • Skúsenosti s usporiadaním banketov výhodou
    • Znalosť zodpovedajúcich legislatívnych predpisov EU, skúsenosť s implementáciou noriem HACCP
    • Skúsenosť s vedením kolektívu
  • Vodičský preukaz:
    B
  • Ostatné požiadavky:
    • Vodičský preukaz "B"
    • Čistý register trestov
    • Základná znalosť práce s PC – MS Office, Internet
    • Znalosť smerníc HACCP
Informácie o spoločnosti
  • Spoločnosť:
    HOTELITY s.r.o.
    Klemensova 5B
    811 09, Bratislava
    www.hotelity.sk
  • Kontakt:
    Zuzana Kvočeková