Šéfkuchár
Plný úväzok
Vložené: 21.08.2019
HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
2300 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
Žilinský kraj, Slovenská republika
Žilina
pre 4 * hotel medzinárodnej siete v Žiline
-
Miesto práce:Žilinský kraj, Slovenská republika
-
Upresnenie miesta práce:Žilina
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - kuchyňa
-
Ponúkaný plat (brutto):2300 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:• Podriadený F&B managerovi
• Kongresový catering pre akcie v kongresových priestoroch
• Nový jedálny lístok pre reštauráciu s cieľom byť najlepšou reštauráciou v regióne
• Nové denné menu a snack karta do baru
• V prípade potreby externý catering
• Osobná prítomnosť pri významných akciách a na požiadanie klienta
• Komplexné riadenie strediska podľa zaradenia platnej organizačnej štruktúry
• Efektívne vedenie a správne motivovanie tímu kuchárov, personálne plánovanie, zodpovednosť a spolupráca pri výbere zamestnancov kuchyne
• Vzdelávanie a tréning pracovníkov, vzdelávanie a tréning učňov z hotelovej akadémie
• Zastupovanie kuchyne na poradách
• Dohľad a príprava receptúr jedál teplej a studenej kuchyne
• Zabezpečovanie dennej prevádzky kuchyne
• Tvorba jedálnych lístkov, špeciálnych ponúk a kalkulácií jedál
• Sledovanie a zavádzanie nových trendov a špecialít medzinárodnej kuchyne
• Sledovanie zásob a ekonomické narábanie so surovinami
• Dodržiavanie pracovnej disciplíny, pracovného poriadku a štandardov, dodržiavanie BOZP a PO predpisov
• Dohliadanie na majetok hotela a v prípade jeho poškodenia to hlásiť F&B manažérovi / riaditeľovi / konateľom
• Zúčastňovanie sa školení a seminárov
• Vykonávanie inventúry tovaru a podľa potreby účasť na mesačnej inventúre strediska
• Príprava pokrmov, jedál, teplej a studenej kuchyne;
• Úprava pokrmov pred priamym podávaním;
• Príprava pokrmov podľa receptúr a zostavovanie vlastných receptúr pre nové druhy pokrmov,
• Dodržiavanie HACCP
• Ovládanie programu Materials
• Manažérske Služby LDM a MOD
-
Iné výhody:• Plat: od 2.300 EUR brutto plus odmeny
• Stabilná a rôznorodá práca
• Mladý a príjemný kolektív
• Možnosť odborného rastu
• Účasť na školeniach a kurzoch
• Práca v medzinárodnej hotelovej sieti
• Zľavy na ubytovanie v sieti hotelov v celej EU
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
-
Odbor:kuchár
-
Požadované jazykové znalosti:
- Anglický - mierne pokročilý
-
Požadovaná prax:3-5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:• Požadovaná minimálne 3 ročná prax na rovnakej pozícii
• Skúsenosti s HACCP
• Práca v medzinárodnej hotelovej sieti je výhodou
• Skúsenosť s riadením tímu
• Skúsenosti s cateringom pre veľké skupiny
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:• Pozitívne vystupovanie k spolupracovníkom
• Schopný pracovať v kolektíve
• Samostatnosť pri vykonávaní práce a pri riešení vzniknutých problémov na svojom pracovisku
• Dochvíľnosť
• Flexibilita
• Komunikatívnosť
• Sebavzdelávanie sa v oblasti gastronómie a hotelierstva
-
Vodičský preukaz:B
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Zuzana Kvočeková