Šéfkuchár
Plný úväzok, Živnosť
Vložené: 03.01.2019
HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
2500 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
Žilinský kraj, Slovenská republika
Bratislava
pre 4 * hotel
-
Miesto práce:Žilinský kraj, Slovenská republika
-
Upresnenie miesta práce:Bratislava
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - kuchyňa
-
Ponúkaný plat (brutto):2500 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok, Živnosť
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:• Organizácia a riadenie výroby jedál vrátane určenia technologických postupov a kalkulácií, kontrola ich dodržiavania
• Vedenie predpísanej evidencie
• Zostavovanie menu pri dodržiavaní ich správnej gastronomickej skladby
• Vypracovanie rozpisov pracovných zmien a personálna činnosť v delegovanom rozsahu
• Vybavovanie reklamácií s dodávateľmi, prípadne zákazníkmi
• Odborná výchova učňov a priame riadenie čiastkových odborných skupín pracovníkov
• Hodnotenie výkonu a kvality práce podriadených pracovníkov
• yužívanie výpočtovej techniky
• Sledovanie spotrebiteľského dopyt a uvádzanie nového sortimentu jedál a výroby s prihliadnutím na sezónnosť
• Zodpovednosť za dodržiavanie všetkých vnútroorganizačných noriem, smerníc, príkazov a pokynov
• Kontrola a zabezpečenie dodržiavania HACCP a zásad správnej výrobnej praxe
• Zabezpečenie maximálneho šetrenia so všetkými druhmi energií, PM a DHIM
• Zostavovanie vlastných receptúr
• Neustále prehlbovaie odborných vedomostí
• Zdokonaľovanie kvality a hospodárnosti výroby jedál
• Vykonávanie ďalších úkonov na základe príkazu nadriadeného
-
Iné výhody:• možnosť sebarealizácie
• možnosť byť súčasťou rozvoja hotelového komplexu
• ubytovanie, odmeny a iné benefity dohodou
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:kuchár
-
Požadované jazykové znalosti:
- Slovenský - pokročilý
-
Požadovaná prax:3-5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:• Požadovaná prax na pozícii zástupcu šéfkuchára/šéfkuchára minimálne 3 roky
• Znalosti z oblasti prípravy hotových jedál, špecialít teplej a studenej kuchyne
• Znalosti z oblasti tvorby jedálneho lístka
• Skúsenosti s riadením tímu
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:• Veľmi dobré riadiace a organizačné schopnosti, prirodzená autorita
• Zodpovedný prístup a spoľahlivosť
• Komunikatívne a príjemné vystupovanie
• Schopnosť riadiť a motivovať tím
• Kreativita
• Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
• Záľuba v sledovaní nových trendov v gastronómii
-
Ostatné požiadavky:• Hygienické minimum
• Znalosť štandardov HACCP
• Skladové hospodárstvo
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Renáta Sedminová