
Šéfkuchár
Plný úväzok
Vložené: 12.03.2019

HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
0-4.000 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
Bratislavský kraj, Slovenská republika
Bratislava - lukratívna lokalita v meste
Hľadáme kreatívneho šéfkuchára, ktorý sa nebojí nových výziev a má skúsenosť s mediteránskou kuchyňou
-
Miesto práce:Bratislavský kraj, Slovenská republika
-
Upresnenie miesta práce:Bratislava - lukratívna lokalita v meste
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - kuchyňa
-
Ponúkaný plat (brutto):0-4.000 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:• Zodpovednosť za prípravu jedál podľa určeného menu a stanovených štandardov
• Tvorba jedálneho lístka a sezónnych vsuviek - vlastný podpis na svojom menu
• Kontrola kvality produktov určených pre zákazníka
• Dodržiavanie hygienických noriem a HACCP
• Inventúra surovín a majetku
• Vedenie tímu 12-20 kuchárov+pomocné sily v kuchyni
• Tvorba rozpisu zmien zamestnancov
• Zaškolenie zamestnancov a zodpovednosť za tréningové programy
• Hodnotenie zamestnancov
-
Iné výhody:• Zázemie v najväčšej gastronomickej spoločnosti a jednotke na slovenskom trhu
• Školenia, pravidelné individuálne bonusy za dobre odvedenú prácu a profesionálne výhody
• Pravidelné príspevky na obuv a ošatenie
• Práca v inovatívnom prostredí, podľa najvyšších štandardov, kuchyňa vybavená najmodernejšími technológiami
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:kuchár
-
Požadovaná prax:3-5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:• Požadovaná prax na pozícii zástupcu šéfkuchára/šéfkuchára minimálne 3 roky
• Znalosti z oblasti prípravy hotových jedál, špecialít teplej a studenej kuchyne s dôrazom na mediteriánsku kuchyňu
• Znalosti z oblasti tvorby jedálneho lístka
• Skúsenosti s riadením tímu – prirodzený vodca, ktorý ide vzorom svojmu tímu a zároveň je aj mentorom.
• Záujem o inovácie, trendy a moderné technológie prípravy
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:• Veľmi dobré riadiace a organizačné schopnosti, prirodzená autorita
• Zodpovedný prístup a spoľahlivosť
• Komunikatívne a príjemné vystupovanie
• Schopnosť riadiť a motivovať tím
• Kreativita
• Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
• Záľuba v sledovaní nových trendov v gastronómii -
Vodičský preukaz:B
-
Ostatné požiadavky:• Vítaná znalosť anglického, prípadne nemeckého jazyka
• Hygienické minimum
• Znalosť štandardov HACCP
• Skladové hospodárstvo
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Zuzana Kvočeková