Šéfkuchár
Plný úväzok, Živnosť
Vložené: 14.08.2019
HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
1500-2500 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
Bratislavský kraj, Slovenská republika
Bratislava
populárna bratislavská piváreň so zaujímavou skladbou kuchyne
-
Miesto práce:Bratislavský kraj, Slovenská republika
-
Upresnenie miesta práce:Bratislava
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - kuchyňa
-
Ponúkaný plat (brutto):1500-2500 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok, Živnosť
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:• Zodpovednosť za prípravu jedál podľa určeného menu a stanovených štandardov v samoobslužnej reštaurácii
• Tvorba jedálneho lístka, špecialít rôznych kuchýň, sezónnych vsuviek
• Kontrola kvality produktov určených pre zákazníka
• Dodržiavanie hygienických noriem a HACCP
• Inventúra surovín a majetku
• Vedenie tímu 10-15 kuchárov+pomocné sily v kuchyni
• Tvorba rozpisu zmien zamestnancov
• Zaškolenie zamestnancov a zodpovednosť za tréningové programy
• Hodnotenie zamestnancov
-
Iné výhody:• Zázemie gastronomickej spoločnosti
• Školenia, pravidelné individuálne bonusy za dobre odvedenú prácu a profesionálne výhody
• Pravidelné príspevky na obuv a ošatenie
• Práca v inovatívnom prostredí, podľa najvyšších štandardov, kuchyňa vybavená najmodernejšími technológiami
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
-
Požadované jazykové znalosti:
- Slovenský - expert/tlmočenie
-
Požadovaná prax:Viac ako 5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:• Požadovaná prax na pozícii zástupcu šéfkuchára/šéfkuchára minimálne 3 roky
• Znalosti z oblasti prípravy hotových jedál, špecialít teplej a studenej kuchyne v samoobslužných reštauráciách
• Znalosti z oblasti tvorby jedálneho lístka
• Znalosti z rôznych medzinárodných kuchýň
• Skúsenosti s riadením tímu – prirodzený vodca, ktorý ide vzorom svojmu tímu a zároveň je aj mentorom.
• Záujem o inovácie, trendy a moderné technológie prípravy
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:• Veľmi dobré riadiace a organizačné schopnosti, prirodzená autorita
• Zodpovedný prístup a spoľahlivosť
• Komunikatívne a príjemné vystupovanie
• Schopnosť riadiť a motivovať tím
• Kreativita
• Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
• Záľuba v sledovaní nových trendov v gastronómii
-
Vodičský preukaz:B
-
Ostatné požiadavky:• Vítaná znalosť anglického, prípadne nemeckého jazyka
• Hygienické minimum
• Znalosť štandardov HACCP
• Skladové hospodárstvo
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Zuzana Kvočeková