
Floor Manager v reštaurácii
Plný úväzok
Vložené: 29.08.2015

HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
Eur/hodinová mzda (brutto) - základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
Okres Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
Bratislava
-
Miesto práce:Okres Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
-
Upresnenie miesta práce:Bratislava
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - manažér
-
Ponúkaný plat (brutto):dohodou
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:• zabezpečenie plynulého chodu prevádzky
• objednávanie tovaru
• vedenie tímu, pravidelné mítingy
• príprava rozpisu zmien
• príprava podkladov pre hodnotenie zamestnancov
• zodpovednosť za dodržiavanie BOZP, OoP, HACCP
• zodpovednosť za priebeh inventúr
• zodpovednosť za zverenú finančnú hotovosť
• zabezpečenie vystavovania uzávierok pokladne
• zodpovednosť za sanitáciu prevádzky
-
Iné výhody:• Plat: dohodou - podľa skúseností a odborných znalostí
• Zázemie v najväčšej gastronomickej spoločnosti a jednotke na slovenskom trhu
• Školenia, rôzne zamestnanecké benefity a profesionálne výhody
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:gastronómia, manažment, hotelierstvo
-
Požadované jazykové znalosti:
- Anglický - mierne pokročilý
- Nemecký - mierne pokročilý
-
Požadované Počítačové znalosti:
- Microsoft Excel - pokročilý
- Microsoft Word - pokročilý
- Microsoft Outlook - základy
- Microsoft PowerPoint - základy
-
Požadované Administratívne a ekonomické znalosti:
- Fakturácia
- Jednoduché účtovníctvo
- Personalistika
- Pokladňa
- Skladové hospodárstvo
-
Požadovaná prax:3-5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:• Minimálne 2-3 ročná skúsenosť s riadením prevádzky/tímu ľudí.
• Kandidáti z prostredia gastronómie, HORECA a retail budú uprednostnení
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:• Veľmi dobré riadiace a organizačné schopnosti, prirodzená autorita
• Zodpovedný prístup a spoľahlivosť
• Schopnosť riadiť a motivovať tím
• Pro-firemná orientácia
• Kreativita
• Proaktívny prístup
• Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
• Záľuba v sledovaní nových trendov v gastronómii
-
Vodičský preukaz:B
-
Ostatné požiadavky:• Hygienické minimum
• Znalosť štandardov HACCP
• Skladové hospodárstvo
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Zuzana Kvočeková