Hotelity jobs
 

Floor Manager v reštaurácii

Plný úväzok
Vložené: 29.08.2015
HOTELITY s.r.o.

HOTELITY s.r.o.

Ponúkaný plat (brutto)

Eur/hodinová mzda (brutto) - základná zložka

Termín nástupu

dohodou

Miesto práce

Okres Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
Bratislava

Informácie o pracovnom mieste
  • Miesto práce:
    Okres Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
  • Upresnenie miesta práce:
    Bratislava
  • Pracovná oblasť/oddelenie:
    Hotelierstvo a gastronómia,   F&B - manažér
  • Ponúkaný plat (brutto):
    dohodou
  • Termín nástupu:
    dohodou
  • Druh pracovného pomeru:
    Plný úväzok
  • Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
    • zabezpečenie plynulého chodu prevádzky
    • objednávanie tovaru
    • vedenie tímu, pravidelné mítingy
    • príprava rozpisu zmien
    • príprava podkladov pre hodnotenie zamestnancov
    • zodpovednosť za dodržiavanie BOZP, OoP, HACCP
    • zodpovednosť za priebeh inventúr
    • zodpovednosť za zverenú finančnú hotovosť
    • zabezpečenie vystavovania uzávierok pokladne
    • zodpovednosť za sanitáciu prevádzky
  • Iné výhody:
    • Plat: dohodou - podľa skúseností a odborných znalostí
    • Zázemie v najväčšej gastronomickej spoločnosti a jednotke na slovenskom trhu
    • Školenia, rôzne zamestnanecké benefity a profesionálne výhody
Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Odbor:
    gastronómia, manažment, hotelierstvo
  • Požadované jazykové znalosti:
    • Anglický - mierne pokročilý
    • Nemecký - mierne pokročilý
    Ovládanie aspoň jedného z vybraných jazykov
  • Požadované Počítačové znalosti:
    • Microsoft Excel - pokročilý
    • Microsoft Word - pokročilý
    • Microsoft Outlook - základy
    • Microsoft PowerPoint - základy
  • Požadované Administratívne a ekonomické znalosti:
    • Fakturácia
    • Jednoduché účtovníctvo
    • Personalistika
    • Pokladňa
    • Skladové hospodárstvo
  • Požadovaná prax:
    3-5 rokov
  • Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:
    • Minimálne 2-3 ročná skúsenosť s riadením prevádzky/tímu ľudí.
    • Kandidáti z prostredia gastronómie, HORECA a retail budú uprednostnení
  • Osobnostné predpoklady a zručnosti:
    • Veľmi dobré riadiace a organizačné schopnosti, prirodzená autorita
    • Zodpovedný prístup a spoľahlivosť
    • Schopnosť riadiť a motivovať tím
    • Pro-firemná orientácia
    • Kreativita
    • Proaktívny prístup
    • Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
    • Záľuba v sledovaní nových trendov v gastronómii
  • Vodičský preukaz:
    B
  • Ostatné požiadavky:
    • Hygienické minimum
    • Znalosť štandardov HACCP
    • Skladové hospodárstvo
Informácie o spoločnosti
  • Spoločnosť:
    HOTELITY s.r.o.
    Klemensova 5B
    811 09, Bratislava
    www.hotelity.sk
  • Kontakt:
    Zuzana Kvočeková

Expirovaná ponuka, nie je možné reagovať na ponuku