Šéfkuchár
Plný úväzok
Vložené: 06.10.2020
RAJ zdravia
Ponúkaný plat (brutto)
2 000 - 2 200 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
Termín nástupu
1.9. 2020
Miesto práce
Kramáre, Bratislava
-
Miesto práce:Okres Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
-
Upresnenie miesta práce:Kramáre, Bratislava
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Služby, n/a
-
Ponúkaný plat (brutto):2 000 - 2 200 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
-
Termín nástupu:1.9. 2020
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:- riadi, organizuje, kontroluje a zodpovedá za činnosť strediska Kuchyňa
- plánuje a realizuje prípravu jedál teplej a studenej kuchyne s konceptom „Jedlo ako liek“
- zodpovedá za kvalitu podávaných jedál, za veľkosť porcii a ich kompletizáciu
- zodpovedá za objednávanie surovín a produktov, určených pre výrobu jedál
- zodpovedá za správne skladovanie a manipuláciu so surovinami a produktami určenými pre výrobu jedál
- mesačne robí fyzickú inventúru
- podieľa sa na tvorbe a realizácii jedálnych lístkov a sezónnych ponúk
- navrhuje nové kalkulácie a receptúry jedál
- zodpovednosť za dodržiavanie HACCP
- sleduje nové trendy v gastronómii a doplňuje si svoje odborné znalosti, zúčastňuje sa školení, seminárov a iných foriem vzdelávania
-
Iné výhody:- možnosť odborného a jazykového vzdelávania
- prácu ako životný štýl - prácu ako pomoc druhým - prácu ako poslanie
- rodinnú atmosféru malého pracovného tímu
- možnosť podieľať sa na vytvorení systému v novo otvorenom zariadení
- mobilný telefón, notebook
- zaujímavé finančné ohodnotenie
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:gastronómia
-
Požadované jazykové znalosti:
- Anglický - mierne pokročilý
-
Požadované Počítačové znalosti:
- BluGastro - pokročilý
- Microsoft Excel - pokročilý
- Microsoft Outlook - pokročilý
- Microsoft Word - pokročilý
-
Požadované Administratívne a ekonomické znalosti:
- Fakturácia
- Personalistika
- Skladové hospodárstvo
-
Požadovaná prax:Viac ako 5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:gastronómia
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:- výborná znalosť odbornej problematiky a trendov gastronómie
- pozitívny vzťah k vegetariánskej kuchyni a zdravému spôsobu stravovania je podmienkou
- minimálne trojročná skúsenosť z práce v pozícii šéfkuchára hotela tr. 3* / 4* je podmienkou
- aktívna znalosť anglického jazyka je výhodou
- znalosť práce v reštauračnom SW BlueGastro je výhodou
- výborné organizačné schopnosti a časový manažment
- výborné komunikačné zručnosti
- výborné motivačné schopnosti, silná motivácia seba i tímu
- skúsenosti s vedením malého tímu zamestnancov sú podmienkou -
Vodičský preukaz:B
-
Spoločnosť:RAJ zdravia
Limbová 1
83101, Bratislava
https://www.rajzdravia.sk/ -
Kontakt:Kristína Kuráňová
Odpoveď na pracovnú ponuku
login form