Hotelity jobs
 

Šéfkuchár

Plný úväzok, Na dohodu, Živnosť
Vložené: 14.08.2019
HOTELITY s.r.o.

HOTELITY s.r.o.

Ponúkaný plat (brutto)

0-3.000 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka

Termín nástupu

12.8. 2019

Miesto práce

okres Žilina, Žilinský kraj, Slovenská republika


Informácie o pracovnom mieste
  • Miesto práce:
    okres Žilina, Žilinský kraj, Slovenská republika
  • Pracovná oblasť/oddelenie:
    Hotelierstvo a gastronómia,   F&B - kuchyňa
  • Ponúkaný plat (brutto):
    0-3.000 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
  • Termín nástupu:
    12.8. 2019
  • Druh pracovného pomeru:
    Plný úväzok, Na dohodu, Živnosť
  • Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
    • Organizácia a riadenie výroby jedál vrátane určenia technologických postupov a kalkulácií, kontrola ich dodržiavania
    • Vedenie predpísanej evidencie
    • Zostavovanie menu pri dodržiavaní ich správnej gastronomickej skladby
    • Vypracovanie rozpisov pracovných zmien a personálna činnosť v delegovanom rozsahu
    • Vybavovanie reklamácií s dodávateľmi, prípadne zákazníkmi
    • Odborná výchova učňov a priame riadenie čiastkových odborných skupín pracovníkov
    • Hodnotenie výkonu a kvality práce podriadených pracovníkov
    • yužívanie výpočtovej techniky
    • Sledovanie spotrebiteľského dopyt a uvádzanie nového sortimentu jedál a výroby s prihliadnutím na sezónnosť
    • Zodpovednosť za dodržiavanie všetkých vnútroorganizačných noriem, smerníc, príkazov a pokynov
    • Kontrola a zabezpečenie dodržiavania HACCP a zásad správnej výrobnej praxe
    • Zabezpečenie maximálneho šetrenia so všetkými druhmi energií, PM a DHIM
    • Zostavovanie vlastných receptúr
    • Neustále prehlbovaie odborných vedomostí
    • Zdokonaľovanie kvality a hospodárnosti výroby jedál
    • Vykonávanie ďalších úkonov na základe príkazu nadriadeného

  • Iné výhody:
    Plat od 3.000 EUR/živnosť alebo dohodou
    • možnosť sebarealizácie
    • možnosť byť súčasťou rozvoja hotelového komplexu
    • ubytovanie, odmeny a iné benefity dohodou
Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Odbor:
    kuchár
  • Požadované jazykové znalosti:
    • Anglický - mierne pokročilý
  • Požadovaná prax:
    3-5 rokov
  • Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:
    • Požadovaná prax na pozícii zástupcu šéfkuchára/šéfkuchára minimálne 3 roky
    • Znalosti z oblasti prípravy hotových jedál, špecialít teplej a studenej kuchyne
    • Znalosti z oblasti tvorby jedálneho lístka
    • Skúsenosti s riadením tímu
  • Osobnostné predpoklady a zručnosti:
    • Veľmi dobré riadiace a organizačné schopnosti, prirodzená autorita
    • Zodpovedný prístup a spoľahlivosť
    • Komunikatívne a príjemné vystupovanie
    • Schopnosť riadiť a motivovať tím
    • Kreativita
    • Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
    • Záľuba v sledovaní nových trendov v gastronómii
  • Vodičský preukaz:
    B
  • Ostatné požiadavky:
    • Hygienické minimum
    • Znalosť štandardov HACCP
    • Skladové hospodárstvo
Informácie o spoločnosti
  • Spoločnosť:
    HOTELITY s.r.o.
    Klemensova 5B
    811 09, Bratislava
    www.hotelity.sk
  • Kontakt:
    Zuzana Kvočeková

Odpoveď na pracovnú ponuku

 


Povolené súbory: pdf, doc, docx, rtf, odt, jpg, gif


Hotelityjobs logo

Inzerenti často preferujú profil z www.hotelityjobs.sk pred klasickým životopisom, pretože im šetrí čas. Zvýšte svoju šancu, že si Vašu reakciu personalista skutočne pozrie.

Založte si účet a vytvorte si Hotelityjobs (online) CV

 

 

login form