Šéfkuchár pre hotel Holiday Inn Bratislava**** s možnosťou zamestnaneckého ubytovania
Plný úväzok
Vložené: 20.10.2017
SLOVKARPATIA HOTEL, a.s.
Ponúkaný plat (brutto)
Eur/hodinová mzda (brutto) - základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
Okres Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
Holiday Inn Bratislava ****
Do nášho tímu hľadáme vhodného kandidáta na pozíciu ŠÉFKUCHÁR, ktorý by pripravoval a navrhoval chutné a štýlové jedlá pre hotelovú reštauráciu.
-
Miesto práce:Okres Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
-
Upresnenie miesta práce:Holiday Inn Bratislava ****
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - kuchyňa
-
Ponúkaný plat (brutto):dohodou
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:- samostatná príprava jedál v zodpovedajúcej kvalite a kvantite
- organizácia prác personálu s cieľom dosiahnuť maximálnu spokojnosť zákazníkov
- zodpovednosť za prípravu jedál, dodržiavania noriem a technologických postupov pri príprave jedál
- efektívne riadenie kuchyne
- dodržiavanie interných predpisov spoločnosti
- dodržiavanie zásad BOZP, HACCP
-tvorba menu, inovácie, dizajn jedál
-kalkulácie pri príprave jedál
-ochota pracovať nadčas v prípade potreby
-zvládanie stresových situácií
-zmysel pre detail a dôslednosť, ochota učiť sa nové veci
-
Iné výhody:- práca v sieťovom hoteli, v mladom a dynamickom kolektíve
- práca v príjemnej, podpornej pracovnej atmosfére
- možnosť zamestnaneckého ubytovania
- zamestnanecká strava
- zamestnanecké parkovanie
- možnosť kariérneho rastu a rozvíjania skúseností
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:Kuchár
-
Požadované jazykové znalosti:
- -
-
Požadované Administratívne a ekonomické znalosti:
- Skladové hospodárstvo
-
Požadovaná prax:3-5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:Vyžadujeme vyučenie v odbore a minimálne 2-3 ročnú prax v odbore,
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:Schopnosť pracovať samostatne, zároveň schopnosť riadiť ľudí, komunikatívnosť, organizačné schopnosti, pozitívny prístup k práci a ku gastronómii.
-
Spoločnosť:SLOVKARPATIA HOTEL, a.s.
Bajkalská 25/A
82503, Bratislava -
Kontakt:Ing. Michal Ďurica