Hotelity jobs
 

Manažér reštaurácie

Plný úväzok
Vložené: 23.08.2022
HOTELITY s.r.o.

HOTELITY s.r.o.

Ponúkaný plat (brutto)

dohodou Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka

Termín nástupu

dohodou

Miesto práce

Bratislavský kraj, Slovenská republika

v luxusnom 4* hoteli

Informácie o pracovnom mieste
  • Miesto práce:
    Bratislavský kraj, Slovenská republika
  • Pracovná oblasť/oddelenie:
    Hotelierstvo a gastronómia,   F&B - manažér
  • Ponúkaný plat (brutto):
    dohodou Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
  • Termín nástupu:
    dohodou
  • Druh pracovného pomeru:
    Plný úväzok
  • Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
    Hľadáme skúseného a nadšeného manažéra reštaurácie, ktorý:

    • Organizuje a zadeľuje prácu podriadeným pracovníkom na zverenom úseku v zmysle dosiahnutia maximálnej efektivity práce.
    • Motivuje tím a vytvára pozitívnu atmosféru na pracovisku.
    • Vypracováva harmonogramy práce s ohľadom na plán dovoleniek.
    • Kontroluje upravenosť, vzhľad a osobnú hygienu pracovníkov a čistotu pracoviska.
    • Pravidelne kontroluje plnenie úloh a zodpovedností obsluhy a zabezpečuje pripravenosť prevádzky pre poskytovanie požadovaných služieb.
    • V prípade konania akcií oboznamuje personál s úlohami potrebnými na zabezpečenie akcie.
    • Motivuje personál k aktívnemu predaju a tým k dosahovaniu vyšších tržieb.
    • Je vzorom pre podriadených v prístupe k hosťom, kontroluje spokojnosť hostí, rieši sťažnosti.
    • Pri svojej práci dodržiava zásady HACCP.
    • Kontroluje správne zadanie objednávky hosťa do pokladničného systému a jeho správne zúčtovanie (práca v systéme FOOD). V prípade nutnosti je oprávnený vykonať opravu.
    • Zabezpečuje a vedie pracovníkov k pružnej komunikácií medzi kuchyňou a obsluhou.
    • Pozícia podlieha F&B manažérovi

  • Iné výhody:
    Príplatky za víkendy, nočnú prácu a preplácanie nadčasov
Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Požadovaná prax:
    3-5 rokov
  • Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:
    • Minimálne 5 ročná prax v 4* alebo 5* hotelovej prevádzke, ideálne v zahraničí
    • Skúsenosti s riadením a vedením tímu
    • Dokonalé ovládanie techniky obsluhy: servírované jedlo, bufetový systém, coffee break, room service, spoločenské akcie
    • Znalosti z oblasti HACCP
    • Znalosť reštauračného systému FOOD výhodou
    • Ovládanie min. jedného cudzieho jazyka

  • Osobnostné predpoklady a zručnosti:
    • Výrazná orientácia na uspokojenie potrieb klienta.
    • Výborné organizačné a riadiace schopnosti zamerané na racionálne rozdelenie pracovníkov.
    • Odolnosť voči stresu a schopnosť pracovať pod tlakom, time manažment.
    • Ochota trénovať a viesť svojich podriadených s cieľom zvyšovať ich odbornosť
  • Vodičský preukaz:
    B
Informácie o spoločnosti
  • Spoločnosť:
    HOTELITY s.r.o.
    Klemensova 5B
    811 09, Bratislava
    www.hotelity.sk
  • Kontakt:
    Zuzana Kvočeková