
Šéfkuchár
Plný úväzok
Vložené: 04.04.2021

HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
1500-2500 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
Okres Nové Zámky, Nitriansky kraj, Slovenská republika
pre nový gastro projekt
-
Miesto práce:Okres Nové Zámky, Nitriansky kraj, Slovenská republika
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - kuchyňa
-
Ponúkaný plat (brutto):1500-2500 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:- Rozbehnutie prevádzky reštaurácie založenej na koncepte "From Farm to Table" - moderná slovenská kuchyňa s inšpiráciou v škandinávskej gastronómii (fermentovanie, spracovávanie surovín).
- Stotožnenie sa s projektom a účasť na jeho rozvoji
- Prevádzka kuchyne je rozdelená na dve časti - jedna je zameraná na firemný
catering a druhá na Ala-carte
- Areál bude mať rôzne možnosti eventov, menších svadieb, osláv atď.
Podrobejšie infomácie zašleme vybraným kandidátom e-mailom -
Iné výhody:Plat: OD 1,500 EUR podľa skúseností a odborných znalostí
Možnosť ubytovania priamo na mieste (reštaurácia je súčasťou nového penziónu)
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:kuchár
-
Požadovaná prax:3-5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:- bohaté skúsenosti s vedením kuchyne a kolektívu podriadených kuchárov, ideálne so zameraním na podobný koncept.
- skúsenosti so spracovávaním mäsa, čerstvých rýb, ako aj zeleniny, ovocia, nakladaním či fermentáciou.
- reštaurácia si pečie vlastný kváskový chlieb preto je výhodou ak má skúsenosti a vzťah aj k tejto oblasti.
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:- chuť učiť sa nové veci a mať rozhľad v moderných trendoch
- výborné organizačné a riadiace zručnosti -
Vodičský preukaz:B
-
Ostatné požiadavky:znalosť Asseco – Blue Gastro výhodou
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Renáta Sedminová