Hotelity jobs
 

Šéfkuchár

Plný úväzok
Vložené: 20.07.2018
HOTELITY s.r.o.

HOTELITY s.r.o.

Ponúkaný plat (brutto)

od 2000 plus odmeny a iné benefity Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka

Termín nástupu

dohodou

Miesto práce

okres Trnava, Trnavský kraj, Slovenská republika

pre 4 * hotel

Informácie o pracovnom mieste
  • Miesto práce:
    okres Trnava, Trnavský kraj, Slovenská republika
  • Pracovná oblasť/oddelenie:
    Hotelierstvo a gastronómia,   F&B - kuchyňa
  • Ponúkaný plat (brutto):
    od 2000 plus odmeny a iné benefity Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
  • Termín nástupu:
    dohodou
  • Druh pracovného pomeru:
    Plný úväzok
  • Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
    • Podriadený F&B managerovi
    • Kongresový catering pre akcie v kongresových priestoroch
    • Nový jedálny lístok pre reštauráciu s cieľom byť najlepšou reštauráciou v regióne
    • Nové denné menu a snack karta do baru
    • V prípade potreby externý catering
    • Osobná prítomnosť pri významných akciách a na požiadanie klienta
    • Komplexné riadenie strediska podľa zaradenia platnej organizačnej štruktúry
    • Efektívne vedenie a správne motivovanie tímu kuchárov, personálne plánovanie, zodpovednosť a spolupráca pri výbere zamestnancov kuchyne
    • Vzdelávanie a tréning pracovníkov, vzdelávanie a tréning učňov z hotelovej akadémie
    • Zastupovanie kuchyne na poradách
    • Dohľad a príprava receptúr jedál teplej a studenej kuchyne
    • Zabezpečovanie dennej prevádzky kuchyne
    • Tvorba jedálnych lístkov, špeciálnych ponúk a kalkulácií jedál
    • Sledovanie a zavádzanie nových trendov a špecialít medzinárodnej kuchyne
    • Sledovanie zásob a ekonomické narábanie so surovinami
    • Dodržiavanie pracovnej disciplíny, pracovného poriadku a štandardov, dodržiavanie BOZP a PO predpisov
    • Dohliadanie na majetok hotela a v prípade jeho poškodenia to hlásiť F&B manažérovi / riaditeľovi / konateľom
    • Zúčastňovanie sa školení a seminárov
    • Vykonávanie inventúry tovaru a podľa potreby účasť na mesačnej inventúre strediska
    • Príprava pokrmov, jedál, teplej a studenej kuchyne;
    • Úprava pokrmov pred priamym podávaním;
    • Príprava pokrmov podľa receptúr a zostavovanie vlastných receptúr pre nové druhy pokrmov,
    • Dodržiavanie HACCP
    • Ovládanie programu Materials
    • Manažérske služby
  • Iné výhody:
    • Stabilná a rôznorodá práca
    • Mladý a príjemný kolektív
    • Možnosť odborného rastu
    • Účasť na školeniach a kurzoch
    • Práca v medzinárodnej hotelovej sieti
    • Zľavy na ubytovanie v sieti hotelov v celej EU
Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Odbor:
    Ukončené úplné stredné odborné štúdium v odbore gastronómie
  • Požadované jazykové znalosti:
    • Anglický - mierne pokročilý
    • Slovenský - pokročilý
    Ovládanie všetkých definovaných jazykov
  • Požadované Počítačové znalosti:
    • Microsoft Excel - pokročilý
    • Microsoft Word - pokročilý
  • Požadované Administratívne a ekonomické znalosti:
    • Personalistika
    • Skladové hospodárstvo
  • Požadovaná prax:
    3-5 rokov
  • Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:
    • Požadovaná minimálne 3 ročná prax na rovnakej pozícii
    • Skúsenosti s HACCP
    • Práca v medzinárodnej hotelovej sieti je výhodou
    • Skúsenosť s riadením tímu
  • Osobnostné predpoklady a zručnosti:
    • Pozitívne vystupovanie k spolupracovníkom
    • Schopný pracovať v kolektíve
    • Samostatnosť pri vykonávaní práce a pri riešení vzniknutých problémov na svojom pracovisku
    • Dochvíľnosť
    • Flexibilita
    • Komunikatívnosť
    • Sebavzdelávanie sa v oblasti gastronómie a hotelierstva
  • Ostatné požiadavky:
    • Práca s PC (Word, Excel, Internet, Outlook, Materials, Micros, Opera)-pokročilý
    • Vodičský preukaz sk. B
Informácie o spoločnosti
  • Spoločnosť:
    HOTELITY s.r.o.
    Klemensova 5B
    811 09, Bratislava
    www.hotelity.sk
  • Kontakt:
    Renáta Sedminová

Expirovaná ponuka, nie je možné reagovať na ponuku