Hotelity jobs
 

Sous chef

Plný úväzok
Vložené: 23.11.2017
HOTELITY s.r.o.

HOTELITY s.r.o.

Ponúkaný plat (brutto)

dohodou

Termín nástupu

dohodou

Miesto práce

okres Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj, Slovenská republika

Rezort so 4 * hotelom a športovým areálom na strednom Slovensku

Informácie o pracovnom mieste
  • Miesto práce:
    okres Banská Štiavnica, Banskobystrický kraj, Slovenská republika
  • Pracovná oblasť/oddelenie:
    Hotelierstvo a gastronómia,   F&B - kuchyňa
  • Ponúkaný plat (brutto):
    dohodou
  • Termín nástupu:
    dohodou
  • Druh pracovného pomeru:
    Plný úväzok
  • Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
    • organizácia a riadenie výroby jedál vrátane určenia technologických postupov a kalkulácii, kontrola ich dodržiavania
    • pravidelný up-grade existujúcich kalkulácií v programe GlueGastro
    • vedenie predpísanej evidencie
    • zostavovanie a la carte pri dodržiavaní ich správnej gastronomickej skladby
    • týždenne plánuje menu dňa s podmienkou dodržiavania obchodného rozpätia
    • kontrola činnosti vrátane oblasti ochrany spotrebiteľa, hygieny a bezpečnosti práce, dodržiavanie záručných lehôt a ošetrovanie materiálu, aby nedochádzalo stratám a ujme na zdraví hostí
    • vypracovanie rozpisov pracovných zmien a personálna činnosť v delegovanom rozsahu
    • vybavovanie reklamácií s dodávateľmi, prípadne zákazníkmi
    • značná morálna a hmotná zodpovednosť za hodnoty zverené na vyúčtovanie
    • odborná výchova učňov a priame riadenie čiastkových odborných skupín pracovníkov
    • hodnotenie výkonu a kvality práce podriadených pracovníkov
    • využívanie výpočtovej techniky
    • sleduje spotrebiteľský dopyt a na tomto podklade zavádza nový sortiment jedál a výroby s prihliadnutím na sezónnosť
    • kontroluje a zabezpečuje dodržiavanie HACCP a zásad správnej výrobnej praxe
    • zabezpečenie maximálneho šetrenia so všetkými druhmi energií, PM a DHIM
    • zostavovanie vlastných receptúr
    • študuje odbornú literatúru na prehĺbenie odborných vedomosti
    • zdokonaľovanie kvality a hospodárnosti výroby jedál
    • vykonávanie ďalších úkonov na základe príkazu nadriadeného
  • Iné výhody:
    Možnosť ubytovania
Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Odbor:
    Kuchár
  • Požadované jazykové znalosti:
    • Anglický - mierne pokročilý
  • Požadovaná prax:
    3-5 rokov
  • Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:
    • Vyučenie v odbore, požadovaná prax minimálne 5 rokov
    • Skúsenosti s vedením kolektívu
    • Skúsenosť zo zahraničia výhodou
    • Blue Gastro - expert
  • Osobnostné predpoklady a zručnosti:
    • Manažérske zručnosti
    • Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
    • Samostatnosť, kreativita a komunikatívnosť
    • Zodpovednosť, flexibilita, bezúhonnosť
    • Veľmi dobré organizačné schopnosti
  • Vodičský preukaz:
    B
Informácie o spoločnosti
  • Spoločnosť:
    HOTELITY s.r.o.
    Klemensova 5B
    811 09, Bratislava
    www.hotelity.sk
  • Kontakt:
    Renáta Sedminová

Reagovať na ponuku