Chef de Partie / Samostatný kreatívny kuchár
Plný úväzok
Vložené: 14.05.2018
HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
1050 - 1200 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
Okres Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
Bratislava
Kuchyňa 4* medzinárodného hotela v centre Bratislavy hľadá do svojho tímu pod vedením skvelého šéfkuchára parťáka
-
Miesto práce:Okres Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
-
Upresnenie miesta práce:Bratislava
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - kuchyňa
-
Ponúkaný plat (brutto):dohodou
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:Zabezpečiť najvyššiu kvalitu potravín výpomocou hlavnému šéfkuchárovi vo všetkých oblastiach kuchyne
• Dodržiavať štandardy kvality potravín, prípravy, receptov a prezentácie spoločnosti Rezidor Group/ Park inn by Radisson Danube Bratislava
• Dohliadať na kvalitu, porcie a vzhľad pripravovaných jedál
• Využívať všetky potraviny, aby sa minimalizovalo množstvo odpadu a maximalizovala sa kvalita
• Úzko spolupracovať so zástupcom šéfkuchára, aby sa zabezpečila správna príprava a dodacia lehota a zachovanie kvality potravín podla standardov Rezidor Group/ Park inn by Radisson Danube Bratislava
• Zabezpečovať dodržiavanie správnych postupov v oblasti bezpečnosti a hygieny
• Pomáhať zástupcovi šéfkuchára pri kontrole a objednávaní čerstvých výrobkov a suchých skladovacích predmetov, ktoré vyžaduje kuchyňa -
Iné výhody:• obohacujúce, medzinárodné pracovné prostredie. možnosť kariérneho postupu
• jedáleň pre zamestnancov zadarmo a voľný vstup do hotelového fitness centra
• pracovné príležitosti a možnosti pre kariérny rast v rámci Carlson Rezidor Hotel Group
• Rodina & Priatelia zamestnanca môžu využiť zamestnanecké ceny na pobyty a reštaurácie v sesterských hoteloch po celom svete
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
-
Odbor:Kuchár
-
Požadovaná prax:1-2 roky
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:• Skúsenosti z hotela výhodou
• Skúsenosť zo zahraničia výhodou
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:• Kuchárske zručnosti
• Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
• Samostatnosť, kreativita a komunikatívnosť
• Zodpovednosť, flexibilita, bezúhonnosť
• Organizačné schopnosti
-
Vodičský preukaz:B
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Zuzana Kvočeková