Hotelity jobs
 

Chef de Partie / Samostatný kreatívny kuchár

Plný úväzok
Vložené: 14.05.2018
HOTELITY s.r.o.

HOTELITY s.r.o.

Ponúkaný plat (brutto)

1050 - 1200 Eur/mesačná mzda (brutto)-základná zložka

Termín nástupu

dohodou

Miesto práce

Okres Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
Bratislava

Kuchyňa 4* medzinárodného hotela v centre Bratislavy hľadá do svojho tímu pod vedením skvelého šéfkuchára parťáka

Informácie o pracovnom mieste
  • Miesto práce:
    Okres Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
  • Upresnenie miesta práce:
    Bratislava
  • Pracovná oblasť/oddelenie:
    Hotelierstvo a gastronómia,   F&B - kuchyňa
  • Ponúkaný plat (brutto):
    dohodou
  • Termín nástupu:
    dohodou
  • Druh pracovného pomeru:
    Plný úväzok
  • Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
    Zabezpečiť najvyššiu kvalitu potravín výpomocou hlavnému šéfkuchárovi vo všetkých oblastiach kuchyne
    • Dodržiavať štandardy kvality potravín, prípravy, receptov a prezentácie spoločnosti Rezidor Group/ Park inn by Radisson Danube Bratislava
    • Dohliadať na kvalitu, porcie a vzhľad pripravovaných jedál
    • Využívať všetky potraviny, aby sa minimalizovalo množstvo odpadu a maximalizovala sa kvalita
    • Úzko spolupracovať so zástupcom šéfkuchára, aby sa zabezpečila správna príprava a dodacia lehota a zachovanie kvality potravín podla standardov Rezidor Group/ Park inn by Radisson Danube Bratislava
    • Zabezpečovať dodržiavanie správnych postupov v oblasti bezpečnosti a hygieny
    • Pomáhať zástupcovi šéfkuchára pri kontrole a objednávaní čerstvých výrobkov a suchých skladovacích predmetov, ktoré vyžaduje kuchyňa
  • Iné výhody:
    • obohacujúce, medzinárodné pracovné prostredie. možnosť kariérneho postupu
    • jedáleň pre zamestnancov zadarmo a voľný vstup do hotelového fitness centra
    • pracovné príležitosti a možnosti pre kariérny rast v rámci Carlson Rezidor Hotel Group
    • Rodina & Priatelia zamestnanca môžu využiť zamestnanecké ceny na pobyty a reštaurácie v sesterských hoteloch po celom svete
Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Odbor:
    Kuchár
  • Požadovaná prax:
    1-2 roky
  • Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:
    • Skúsenosti z hotela výhodou
    • Skúsenosť zo zahraničia výhodou
  • Osobnostné predpoklady a zručnosti:
    • Kuchárske zručnosti
    • Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
    • Samostatnosť, kreativita a komunikatívnosť
    • Zodpovednosť, flexibilita, bezúhonnosť
    • Organizačné schopnosti
  • Vodičský preukaz:
    B
Informácie o spoločnosti
  • Spoločnosť:
    HOTELITY s.r.o.
    Klemensova 5B
    811 09, Bratislava
    www.hotelity.sk
  • Kontakt:
    Zuzana Kvočeková

Reagovať na ponuku