Hotelity jobs
 

Šéfkuchár/Hlavný kuchár

Plný úväzok
Vložené: 20.04.2017
HOTELITY s.r.o.

HOTELITY s.r.o.

Ponúkaný plat (brutto)

Eur/hodinová mzda (brutto) - základná zložka

Termín nástupu

dohodou

Miesto práce

Žilinský kraj, Slovenská republika
Reštaurácia 4* hotela

pre reštauráciu 4* hotela v Žiline

Informácie o pracovnom mieste
  • Miesto práce:
    Žilinský kraj, Slovenská republika
  • Upresnenie miesta práce:
    Reštaurácia 4* hotela
  • Pracovná oblasť/oddelenie:
    Hotelierstvo a gastronómia,   F&B - kuchyňa
  • Ponúkaný plat (brutto):
    dohodou
  • Termín nástupu:
    dohodou
  • Druh pracovného pomeru:
    Plný úväzok
  • Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
    • Podriadený manažérovi stravovacieho úseku
    • Organizácia a riadenie kuchyne
    • Výber a riadenie pracovného tímu kuchyne,
    • Zodpovednosť za zaškolenie a hodnotenie práce všetkých pracovníkov v kuchyni a ich odborný rast
    • Zadeľovanie personálu na zmeny a pracoviská
    • Dohľad a príprava receptúr jedál teplej a studenej kuchyne
    • Tvorba jedálnych lístkov a príprava podkladov a kalkulácií
    • Kontrolovanie skladových zásob, objednávanie chýbajúcich surovín na prípravu pokrmov v spolupráci so skladom
    • Príprava jedál teplej a studenej kuchyne
    • Úprava pokrmov pred priamym podávaním
    • Zodpovednosť za kvalitu vyrobených jedál a dodržiavanie štandardov, technologických postupov, veľkosti porcií, dodržiavanie správnej servírovacej teploty
    • Dodržiavanie bezpečnostných predpisov, osobnej hygieny a hygieny na pracovisku
    • Dozor na dodržiavaním rozpočtu nákladov výroby a pomoc pri príprave plánov tržieb
  • Iné výhody:
    • Možnosť ubytovania
    • Iné benefity
Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Odbor:
    Kuchár-čašník
  • Požadované jazykové znalosti:
    • Slovenský - expert/tlmočenie
    • Anglický - mierne pokročilý
    Ovládanie všetkých definovaných jazykov
  • Požadovaná prax:
    3-5 rokov
  • Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:
    • Požadovaná prax na pozícii šéfkuchára minimálne 3 roky
    • Skúsenosti z reštaurácií 4* a 5* hotelov vítané
  • Osobnostné predpoklady a zručnosti:
    • Samostatnosť
    • Kreativita
    • Riadiace a organizačné schopnosti
    • Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
    • Schopnosť motivovať zamestnancov
  • Vodičský preukaz:
    B
  • Ostatné požiadavky:
    • Hygienické minimum
    • Znalosť štandardov HACCEP

Informácie o spoločnosti
  • Spoločnosť:
    HOTELITY s.r.o.
    Klemensova 5B
    811 09, Bratislava
    www.hotelity.sk
  • Kontakt:
    Zuzana Kvočeková

Expirovaná ponuka, nie je možné reagovať na ponuku