Hotelity jobs
 

Kuchár/-ka

Plný úväzok, Živnosť
Vložené: 19.07.2016
RESIDENCE HOTEL & CLUB

RESIDENCE HOTEL & CLUB

Ponúkaný plat (brutto)

Eur/hodinová mzda (brutto) - základná zložka

Termín nástupu

dohodou

Miesto práce

okres Banská Bystrica, Banskobystrický kraj, Slovenská republika
Donovaly

Informácie o pracovnom mieste
  • Miesto práce:
    okres Banská Bystrica, Banskobystrický kraj, Slovenská republika
  • Upresnenie miesta práce:
    Donovaly
  • Pracovná oblasť/oddelenie:
    Hotelierstvo a gastronómia,   F&B - kuchyňa
  • Ponúkaný plat (brutto):
    dohodou
  • Termín nástupu:
    dohodou
  • Druh pracovného pomeru:
    Plný úväzok, Živnosť
  • Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
    1. Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy a pod. ).
    2. Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov.
    3. Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
    4. Dodržiavanie štandardov na prípravu a porciovanie jedál, ako aj výdaj jedál.
    5. Efektívne využívnie pracovnej doby.
    6. Zodpovednosť za sklady a zverený inventár.
    7. Plánovanie výroby jedál a poskytovanie podkladov na tvorbu jedálnych lístkov.
    8. Dodržiavanie miery, váhy a technologických postupov pri príprave jedál.
    9. Zodpovenosť za dodržiavanie kvantity a kvality jedál, asistuje pri kalkuláciách novo zavádzaných jedál.
    10. Vedenie evidencie týkajúcu sa kompletných zápisov o výrobnej praxi – HACCP a dokumentáciu sanitačného programu.
    11. Zodpovednosť za správne skladovanie tovaru tak, aby nedochádzalo k zbytočným stratám a škodám.
    12. Po skončení prevádzky uloženie inventáru, denné čistenie technologických zariadení (chladiace zariadenia, konvektomaty, šporáky atď.), príprava pracoviska na nasledujúci deň a uzamknutie vchodov na svoje stredisko a do skladov.
    13. Kontrolovanie záručných dob zvereného tovaru.
    14. Vždy po ukončení mesiaca alebo na požiadanie nadriadeného vypracovanie podľa predtlače inventúru zásob.
    15. Kontrolovanie technologických zariadení, ich funkčnosť a spoľahlivosť, najmä z hľadiska bezpečnosti práce.
    16. Odovzdávanie svojich odborných skúsenosti spolupracovníkom, zaúčanie najmä novoprijatých zamestnancov.
    17. Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov
  • Iné výhody:
    Práca v mladom a dynamickom kolektíve, atraktívne prostredie hotela, možnosť ubytovania priamo v hoteli, možnosť zamestnaneckej stravy
Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Odbor:
    kuchár
  • Požadované jazykové znalosti:
    • Slovenský -
  • Požadované Počítačové znalosti:
    • Microsoft Word - základy
    • Microsoft Excel - základy
  • Požadovaná prax:
    3-5 rokov
  • Osobnostné predpoklady a zručnosti:
    flexibilita,
    organizačné schopnosti,
    lojalita,
    spoľahlivosť,
    čestnosť,
    odolnosť voči stresu,
    samostatnosť
  • Vodičský preukaz:
    Nie je požadovaný
Informácie o spoločnosti
  • Spoločnosť:
    RESIDENCE HOTEL & CLUB
    Donovaly 198
    976 39, Donovaly
    www.residencehotel.eu
  • Kontakt:
    Dana Majerčáková

Expirovaná ponuka, nie je možné reagovať na ponuku