Kuchár/-ka
Plný úväzok, Živnosť
Vložené: 19.07.2016
RESIDENCE HOTEL & CLUB
Ponúkaný plat (brutto)
Eur/hodinová mzda (brutto) - základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
okres Banská Bystrica, Banskobystrický kraj, Slovenská republika
Donovaly
-
Miesto práce:okres Banská Bystrica, Banskobystrický kraj, Slovenská republika
-
Upresnenie miesta práce:Donovaly
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - kuchyňa
-
Ponúkaný plat (brutto):dohodou
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok, Živnosť
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:1. Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy a pod. ).
2. Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov.
3. Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
4. Dodržiavanie štandardov na prípravu a porciovanie jedál, ako aj výdaj jedál.
5. Efektívne využívnie pracovnej doby.
6. Zodpovednosť za sklady a zverený inventár.
7. Plánovanie výroby jedál a poskytovanie podkladov na tvorbu jedálnych lístkov.
8. Dodržiavanie miery, váhy a technologických postupov pri príprave jedál.
9. Zodpovenosť za dodržiavanie kvantity a kvality jedál, asistuje pri kalkuláciách novo zavádzaných jedál.
10. Vedenie evidencie týkajúcu sa kompletných zápisov o výrobnej praxi – HACCP a dokumentáciu sanitačného programu.
11. Zodpovednosť za správne skladovanie tovaru tak, aby nedochádzalo k zbytočným stratám a škodám.
12. Po skončení prevádzky uloženie inventáru, denné čistenie technologických zariadení (chladiace zariadenia, konvektomaty, šporáky atď.), príprava pracoviska na nasledujúci deň a uzamknutie vchodov na svoje stredisko a do skladov.
13. Kontrolovanie záručných dob zvereného tovaru.
14. Vždy po ukončení mesiaca alebo na požiadanie nadriadeného vypracovanie podľa predtlače inventúru zásob.
15. Kontrolovanie technologických zariadení, ich funkčnosť a spoľahlivosť, najmä z hľadiska bezpečnosti práce.
16. Odovzdávanie svojich odborných skúsenosti spolupracovníkom, zaúčanie najmä novoprijatých zamestnancov.
17. Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov -
Iné výhody:Práca v mladom a dynamickom kolektíve, atraktívne prostredie hotela, možnosť ubytovania priamo v hoteli, možnosť zamestnaneckej stravy
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské bez maturity
-
Odbor:kuchár
-
Požadované jazykové znalosti:
- Slovenský -
-
Požadované Počítačové znalosti:
- Microsoft Word - základy
- Microsoft Excel - základy
-
Požadovaná prax:3-5 rokov
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:flexibilita,
organizačné schopnosti,
lojalita,
spoľahlivosť,
čestnosť,
odolnosť voči stresu,
samostatnosť -
Vodičský preukaz:Nie je požadovaný
-
Spoločnosť:RESIDENCE HOTEL & CLUB
Donovaly 198
976 39, Donovaly
www.residencehotel.eu -
Kontakt:Dana Majerčáková