Šéfkuchár v 4* hoteli
Plný úväzok
Vložené: 03.02.2017
HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
Eur/hodinová mzda (brutto) - základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
okres Trnava, Trnavský kraj, Slovenská republika
Trnava
pre 4* hotel medzinárodnej siete v Trnave
-
Miesto práce:okres Trnava, Trnavský kraj, Slovenská republika
-
Upresnenie miesta práce:Trnava
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - kuchyňa
-
Ponúkaný plat (brutto):dohodou
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:• Organizácia a riadenie kuchyne
• Výber a riadenie pracovného tímu kuchyne
• Zodpovednosť za zaškolenie a hodnotenie práce všetkých pracovníkov v kuchyni a ich odborný rast
• Zadeľovanie personálu na zmeny a pracoviská
• Dohľad a príprava receptúr jedál teplej a studenej kuchyne
• Tvorba jedálnych lístkov a príprava podkladov a kalkulácií v spolupráci s F&B oddelením
• Kontrolovanie skladových zásob, objednávanie chýbajúcich surovín na prípravu pokrmov v spolupráci so skladom, kontakt s dodávateľmi
• Príprava jedál teplej a studenej kuchyne vrátanie cateringov
• Úprava pokrmov pred priamym podávaním
• Zodpovednosť za kvalitu vyrobených jedál a dodržiavanie štandardov, technologických postupov, veľkosti porcií, dodržiavanie správnej servírovacej teploty
• Dodržiavanie bezpečnostných predpisov, osobnej hygieny a hygieny na pracovisku
• Dozor na dodržiavaním rozpočtu nákladov výroby a pomoc pri príprave plánov tržieb
-
Iné výhody:• Plat: dohodou - podľa skúseností a odborných znalostí
• Práca v mladom a dynamickom kolektíve
• Práca v príjemnom prostredí 4* hotela
• Možnosť dlhodobej pracovnej perspektívy
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:kuchár
-
Požadované jazykové znalosti:
- Anglický - mierne pokročilý
-
Požadované Počítačové znalosti:
- Microsoft Excel - pokročilý
- Microsoft Word - pokročilý
-
Požadované Administratívne a ekonomické znalosti:
- Fakturácia
- Skladové hospodárstvo
-
Požadovaná prax:Viac ako 5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:• Požadovaná prax na pozícii šéfkuchára/zástupcu šéfkuchára minimálne 5 rokov
• Skúsenosti zo 4* a 5* hotelov medzinárodnej siete vítané
• Skúsenosti s cateringom pre min 200 pax -
Osobnostné predpoklady a zručnosti:• Samostatnosť
• Kreativita
• Riadiace a organizačné schopnosti
• Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
• Schopnosť motivovať zamestnancov
-
Vodičský preukaz:B
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Zuzana Kvočeková