Hotelity jobs
 

Brand Chef

Plný úväzok
Vložené: 22.07.2016
HOTELITY s.r.o.

HOTELITY s.r.o.

Ponúkaný plat (brutto)

Eur/hodinová mzda (brutto) - základná zložka

Termín nástupu

dohodou

Miesto práce

Bratislavský kraj, Slovenská republika

Informácie o pracovnom mieste
  • Miesto práce:
    Bratislavský kraj, Slovenská republika
  • Pracovná oblasť/oddelenie:
    Hotelierstvo a gastronómia,   F&B - kuchyňa
  • Ponúkaný plat (brutto):
    dohodou
  • Termín nástupu:
    dohodou
  • Druh pracovného pomeru:
    Plný úväzok
  • Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
    Spoluvytváranie/budovanie a zlepšovanie značky siete reštaurácií
    Zodpovednosť za pozitívny image spoločnosti
    Zodpovednosť za celkové finančné výsledky
    Pravidelné mítingy, zodpovednosť za vzdelávanie šéfkuchárov vo všetkých prevádzkach
    Príprava/vylepšenie konceptu kuchyne pre sieť reštaurácií, návrhy na zlepšenie
    Nastavenie štandardov kuchyne a kontrola ich dodržiavania
    Tvorba jedálnych lístkov a sezónnych ponúk pre všetky reštaurácie a príprava
    podkladov a kalkulácií v spolupráci so šéfkuchármi na jednotlivých prevádzkach
    Zodpovednosť za kvalitu vyrobených jedál a dodržiavanie štandardov, technologických postupov, veľkosti porcií, dodržiavanie správnej servírovacej teploty
    Dozor na dodržiavaním rozpočtu nákladov výroby a pomoc pri príprave plánov
    tržieb
    Zodpovednosť za dodržiavanie bezpečnostných predpisov, osobnej hygieny a
    hygieny na pracovisku
    Nadväzovanie a udržiavanie nadštandardných vzťahov, ako aj komunikácia s dodávateľmi a obchodnými partnermi.
  • Iné výhody:
    Zázemie významnej gastronomickej spoločnosti a možnosť byť súčasťou jej top
    manažmentu
    Rôzne ďalšie zamestnanecké benefity a profesionálne výhody
Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Odbor:
    kuchár
  • Požadované jazykové znalosti:
    • Anglický - mierne pokročilý
  • Požadované Počítačové znalosti:
    • Microsoft Excel - pokročilý
    • Microsoft Word - pokročilý
  • Požadované Administratívne a ekonomické znalosti:
    • Fakturácia
    • Hospodárska korešpondecia
    • Personalistika
    • Pokladňa
    • Skladové hospodárstvo
  • Požadovaná prax:
    Viac ako 5 rokov
  • Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:
    minimálne 5-ročná prax v odbore
    skúsenosť na pozícii šéfkuchár
    znalosti z oblasti prípravy hotových jedál, špecialít teplej a studenej kuchyne
    znalosti z oblasti tvorby jedálneho lístka
  • Osobnostné predpoklady a zručnosti:
    Vynikajúce manažérske schopnosti a vysoké pracovné nasadenie
    Spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
    Schopnosť zvládania stresových situácií
    Flexibilita
    Výborný komunikátor a prezentátor, prirodzená autorita
    Veľmi dobré vyjednávacie schopnosti
    Strategické a analytické myslenie
    Kreativita
    Schopnosť pracovať v tíme
    Záľuba v sledovaní nových trendov v gastronómii
  • Vodičský preukaz:
    B
Informácie o spoločnosti
  • Spoločnosť:
    HOTELITY s.r.o.
    Klemensova 5B
    811 09, Bratislava
    www.hotelity.sk
  • Kontakt:
    Zuzana Kvočeková

Expirovaná ponuka, nie je možné reagovať na ponuku