Brand Chef
Plný úväzok
Vložené: 22.07.2016
HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
Eur/hodinová mzda (brutto) - základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
Bratislavský kraj, Slovenská republika
-
Miesto práce:Bratislavský kraj, Slovenská republika
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - kuchyňa
-
Ponúkaný plat (brutto):dohodou
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:Spoluvytváranie/budovanie a zlepšovanie značky siete reštaurácií
Zodpovednosť za pozitívny image spoločnosti
Zodpovednosť za celkové finančné výsledky
Pravidelné mítingy, zodpovednosť za vzdelávanie šéfkuchárov vo všetkých prevádzkach
Príprava/vylepšenie konceptu kuchyne pre sieť reštaurácií, návrhy na zlepšenie
Nastavenie štandardov kuchyne a kontrola ich dodržiavania
Tvorba jedálnych lístkov a sezónnych ponúk pre všetky reštaurácie a príprava
podkladov a kalkulácií v spolupráci so šéfkuchármi na jednotlivých prevádzkach
Zodpovednosť za kvalitu vyrobených jedál a dodržiavanie štandardov, technologických postupov, veľkosti porcií, dodržiavanie správnej servírovacej teploty
Dozor na dodržiavaním rozpočtu nákladov výroby a pomoc pri príprave plánov
tržieb
Zodpovednosť za dodržiavanie bezpečnostných predpisov, osobnej hygieny a
hygieny na pracovisku
Nadväzovanie a udržiavanie nadštandardných vzťahov, ako aj komunikácia s dodávateľmi a obchodnými partnermi. -
Iné výhody:Zázemie významnej gastronomickej spoločnosti a možnosť byť súčasťou jej top
manažmentu
Rôzne ďalšie zamestnanecké benefity a profesionálne výhody
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:kuchár
-
Požadované jazykové znalosti:
- Anglický - mierne pokročilý
-
Požadované Počítačové znalosti:
- Microsoft Excel - pokročilý
- Microsoft Word - pokročilý
-
Požadované Administratívne a ekonomické znalosti:
- Fakturácia
- Hospodárska korešpondecia
- Personalistika
- Pokladňa
- Skladové hospodárstvo
-
Požadovaná prax:Viac ako 5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:minimálne 5-ročná prax v odbore
skúsenosť na pozícii šéfkuchár
znalosti z oblasti prípravy hotových jedál, špecialít teplej a studenej kuchyne
znalosti z oblasti tvorby jedálneho lístka -
Osobnostné predpoklady a zručnosti:Vynikajúce manažérske schopnosti a vysoké pracovné nasadenie
Spoľahlivosť a aktívny prístup k práci
Schopnosť zvládania stresových situácií
Flexibilita
Výborný komunikátor a prezentátor, prirodzená autorita
Veľmi dobré vyjednávacie schopnosti
Strategické a analytické myslenie
Kreativita
Schopnosť pracovať v tíme
Záľuba v sledovaní nových trendov v gastronómii -
Vodičský preukaz:B
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Zuzana Kvočeková