Generálny riaditeľ reštaurácie
Plný úväzok
Vložené: 26.10.2014
HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
Eur/hodinová mzda (brutto) - základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
Bratislavský kraj, Slovenská republika
-
Miesto práce:Bratislavský kraj, Slovenská republika
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - manažér
-
Ponúkaný plat (brutto):dohodou
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:• Vedenie tímu 2-4 Floor manažérov a personálu reštaurácie ( do 50 osôb)
• Kompletné riadenie a zabezpečenie plynulého chodu zverenej prevádzky
• Zodpovednosť za nábor a výber zamestnancov a personálnu agendu
• Zabezpečenie tréningového procesu nového zamestnanca
• Hodnotenie a motivácia zamestnancov, pravidelné mítingy so zamestnancami
• Rozpis služieb, príprava mzdových podkladov
• Zodpovednosť za zabezpečenie hygieny a BOZP
• Zodpovednosť za dodržiavanie prevádzkového manuálu a pokynov z dizajn manuálu
• Zabezpečenie inventáru na prevádzkach, objednávanie tovaru
• Inventúry a zabezpečenie vystavovania uzávierok
• Určenie otváracích hodín a sanitárnych dní
• Povinnosť ovládať kompletné portfólio produktov, zabezpečenie presných receptúr
• Dodržiavanie, kontrola a optimalizácia nákladov
-
Iné výhody:• Zázemie v najväčšej gastronomickej spoločnosti a jednotke na slovenskom trhu
• Školenia, rôzne zamestnanecké benefity a profesionálne výhody
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:manažment, hotelierstvo, gastronómia
-
Požadované jazykové znalosti:
- Anglický - mierne pokročilý
- Nemecký - mierne pokročilý
-
Požadované Počítačové znalosti:
- Microsoft Excel - pokročilý
- Microsoft PowerPoint - pokročilý
- Microsoft Word - pokročilý
- Microsoft Outlook - pokročilý
-
Požadované Administratívne a ekonomické znalosti:
- Fakturácia
- Personalistika
- Pokladňa
- Skladové hospodárstvo
-
Požadovaná prax:3-5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:• Minimálne 2-3 ročná skúsenosť s riadením prevádzky/tímu ľudí.
• Kandidáti z prostredia gastronómie, HORECA a retail budú uprednostnení
-
Osobnostné predpoklady a zručnosti:• Veľmi dobré riadiace a organizačné schopnosti, prirodzená autorita
• Zodpovedný prístup a spoľahlivosť
• Schopnosť riadiť a motivovať tím
• Pro-firemná orientácia
• Kreativita
• Proaktívny prístup
• Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
• Záľuba v sledovaní nových trendov v gastronómii
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Zuzana Kvočeková