Hotelity jobs
 

Šéfkuchár/Hlavný kuchár

Plný úväzok
Vložené: 12.01.2015
HOTELITY s.r.o.

HOTELITY s.r.o.

Ponúkaný plat (brutto)

Eur/hodinová mzda (brutto) - základná zložka

Termín nástupu

dohodou

Miesto práce

okres Poprad, Prešovský kraj, Slovenská republika
Vysoké Tatry

Známy 4* hotel vo Vysokých Tatrách

Informácie o pracovnom mieste
  • Miesto práce:
    okres Poprad, Prešovský kraj, Slovenská republika
  • Upresnenie miesta práce:
    Vysoké Tatry
  • Pracovná oblasť/oddelenie:
    Hotelierstvo a gastronómia,   F&B - manažér
  • Ponúkaný plat (brutto):
    dohodou
  • Termín nástupu:
    dohodou
  • Druh pracovného pomeru:
    Plný úväzok
  • Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
    Vedenie tímu kuchárov a pomocného personálu (celkovo 22 osôb)
    Plánovanie, organizovanie a realizáca výroby pokrmov teplej a studenej kuchyne
    Riadenie pracovného tímu kuchyne, hodnotenie práce všetkých pracovníkov v kuchyni
    Zodpovednosť za kvalitu vyrobených jedál
    Dodržiavanie noriem a výrobných postupov
    Návrhy na nové kalkulácie jedál
    Zodpovednosť za dodržiavanie štandardov hygieny a kvality
    Tvorba nových jedálnych lístkov, špeciálnych ponúk atď.
    Úzka spolupráca s manažérom reštaurácie a vedením spoločnosti
    Tvorba rozpisov pracovných zmien
    Zodpovednosť za výkazy odpracovaných zmien ako podklad k mzdám
    Byť nápomocný a aktívny pri plánovaných investícií v kuchyni
    Ostatné úlohy vyplývajúce z náplne práce
  • Iné výhody:
    Plat: dohodou-podľa skúseností a odborných znalostí
    Práca v spoločnosti, ktorá patrí k najväčším investorom v cestovnom ruchu
    Možnosť kariérneho rastu
    Rozsiahly sociálny program spoločnosti (skipass, aquapass, zamestnanecké pobyty, zamestnanecké zľavy v gastro prevádzkach a športových obchodoch, zamestnanecké zľavy na wellnes procedúry)
    Ubytovanie podľa potreby dohodou
Požiadavky na zamestnanca
  • Požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Odbor:
    Kuchár
  • Požadované jazykové znalosti:
    • Anglický - mierne pokročilý
  • Požadované Administratívne a ekonomické znalosti:
    • Podvojné účtovníctvo
  • Požadovaná prax:
    Viac ako 5 rokov
  • Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:
    Vyučenie v odbore, požadovaná prax minimálne 5 rokov
    Skúsenosti s vedením kolektívu nutné
    Skúsenosti s hotelom nad 150 hostí
    Skúsenosti s akciami a vonkajším cateringom veľkou výhodou
    Skúsenosti s otváraním prevádzky a zavádzaním procesov výhodou
  • Osobnostné predpoklady a zručnosti:
    Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
    Samostatnosť, kreativita a komunikatívnosť
    Zodpovednosť, flexibilita, bezúhonnosť
    Veľmi dobré organizačné schopnosti
  • Vodičský preukaz:
    B
  • Ostatné požiadavky:
    Hygienické minimum
    Znalosť štandardov HACCEP
    Znalosť prevádzkovej ekonomiky
    Znalosť skladového hospodárstva
Informácie o spoločnosti
  • Spoločnosť:
    HOTELITY s.r.o.
    Klemensova 5B
    811 09, Bratislava
    www.hotelity.sk
  • Kontakt:
    Zuzana Kvočeková

Expirovaná ponuka, nie je možné reagovať na ponuku