Šéfkuchár/Hlavný kuchár
Plný úväzok
Vložené: 12.01.2015
HOTELITY s.r.o.
Ponúkaný plat (brutto)
Eur/hodinová mzda (brutto) - základná zložka
Termín nástupu
dohodou
Miesto práce
okres Poprad, Prešovský kraj, Slovenská republika
Vysoké Tatry
Známy 4* hotel vo Vysokých Tatrách
-
Miesto práce:okres Poprad, Prešovský kraj, Slovenská republika
-
Upresnenie miesta práce:Vysoké Tatry
-
Pracovná oblasť/oddelenie:Hotelierstvo a gastronómia, F&B - manažér
-
Ponúkaný plat (brutto):dohodou
-
Termín nástupu:dohodou
-
Druh pracovného pomeru:Plný úväzok
-
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:Vedenie tímu kuchárov a pomocného personálu (celkovo 22 osôb)
Plánovanie, organizovanie a realizáca výroby pokrmov teplej a studenej kuchyne
Riadenie pracovného tímu kuchyne, hodnotenie práce všetkých pracovníkov v kuchyni
Zodpovednosť za kvalitu vyrobených jedál
Dodržiavanie noriem a výrobných postupov
Návrhy na nové kalkulácie jedál
Zodpovednosť za dodržiavanie štandardov hygieny a kvality
Tvorba nových jedálnych lístkov, špeciálnych ponúk atď.
Úzka spolupráca s manažérom reštaurácie a vedením spoločnosti
Tvorba rozpisov pracovných zmien
Zodpovednosť za výkazy odpracovaných zmien ako podklad k mzdám
Byť nápomocný a aktívny pri plánovaných investícií v kuchyni
Ostatné úlohy vyplývajúce z náplne práce -
Iné výhody:Plat: dohodou-podľa skúseností a odborných znalostí
Práca v spoločnosti, ktorá patrí k najväčším investorom v cestovnom ruchu
Možnosť kariérneho rastu
Rozsiahly sociálny program spoločnosti (skipass, aquapass, zamestnanecké pobyty, zamestnanecké zľavy v gastro prevádzkach a športových obchodoch, zamestnanecké zľavy na wellnes procedúry)
Ubytovanie podľa potreby dohodou
-
Požadované vzdelanie:stredoškolské s maturitou
-
Odbor:Kuchár
-
Požadované jazykové znalosti:
- Anglický - mierne pokročilý
-
Požadované Administratívne a ekonomické znalosti:
- Podvojné účtovníctvo
-
Požadovaná prax:Viac ako 5 rokov
-
Doplňujúce informácie o pracovných skúsenostiach:Vyučenie v odbore, požadovaná prax minimálne 5 rokov
Skúsenosti s vedením kolektívu nutné
Skúsenosti s hotelom nad 150 hostí
Skúsenosti s akciami a vonkajším cateringom veľkou výhodou
Skúsenosti s otváraním prevádzky a zavádzaním procesov výhodou -
Osobnostné predpoklady a zručnosti:Zvládanie stresových situácií a práce pod tlakom
Samostatnosť, kreativita a komunikatívnosť
Zodpovednosť, flexibilita, bezúhonnosť
Veľmi dobré organizačné schopnosti -
Vodičský preukaz:B
-
Ostatné požiadavky:Hygienické minimum
Znalosť štandardov HACCEP
Znalosť prevádzkovej ekonomiky
Znalosť skladového hospodárstva
-
Spoločnosť:HOTELITY s.r.o.
Klemensova 5B
811 09, Bratislava
www.hotelity.sk -
Kontakt:Zuzana Kvočeková